For flere år tilbake lagde jeg en rett tilsvarende denne, det var etter å ha vært på Kreta og jeg ble inspirert av gresk mat. Jeg har etter det vært flere ganger på Kreta, og syntes det er veldig mye god mat jeg har blitt servert.
2 personer
2 kyllingfileter
ca 50 gram fetaost
6 - 8 blader basilikum
Skjær et snitt langs kanten, brett ut så det blir en lomme. Fordel osten og basilikumbladene i lommen. Klem sammen.
Krydre med
Salt og pepper
Tandoorikrydder (kan droppes)
Varm olje i stekepannen på svakt til middels varme
Ha i kyllingen, og stek den i ca 20 minutter
Her fra en annen gang, isbergsalat, tomater, rødløk,baby leaf, ruccola, fetaost, tzatziki og stekte poteter
Oppskrifter;
Gresk kyllingfilet à la Lillian (i denne har jeg brukt tørkede urter)
Stekte poteter
Tzatziki
Aïoli
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.