Jeg har lagd mange forskjellige kjøttboller, denne oppskriften fant jeg i en kokebok, men har gjort litt om på den. Disse kjøttbollene kan brukes til middag med pasta, salat eller annet ved siden av, eller som en rett til tapas. De er mindre smak i disse enn i tapasbollene jeg lager.
3 - 4 personer
Bland sammen;
400 gram lammekjøttdeig ( jeg har også brukt karbonadedeig)
1 stor løk, revet
Tilsett;
1 - 2 fedd hvitløk, finhakket (ut i fra hvor mye smak en ønsker)
25 gram brødsmuler (jeg bruker det brødet jeg har)
1 ss mynte, finhakket
1 ss persille, hakket
Krydre med
Salt og pepper
Bland inn;
1 egg, sammenvispet
Formes til 16 boller
Stekes i olje på middels varmeServeres med ris eller pasta, salat, tomatsaus eller hva en måtte ønske.
Her som en av rettene til tapas for to
Oppskrift;
Tapas for to
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.