Wok med svinekjøtt, gulrøtter, løk, søt paprika, squash og vannkastanjer

Det blir en del wok, for da får jeg brukt opp rester av grønnsaker, og så har jeg alltid kjøtt, kylling eller fisk i fryser. Det som er så fint er bare å bruke det en har. Det blir aldri for jeg slumper og bruker det jeg liker, det jeg har og det som passer sammen.  

2 porsjoner 

Ha grønnsakene i en panne med litt olje i; 
2 gulrøtter, i staver 
2 rødløk, hakket 
1/2  søt paprika, i biter  
1 squash, i biter 
1 boks vannkastanjer

ca 200 gram svinekjøtt 
Del svinekjøttet i skiver eller biter. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet på middels varme.  

Bland kjøttet og grønnsakene
Ha i soyasaus 
Krydre med grovkvernet pepper (bruker ikke salt da soya sausen er salt nok)

Serveres med ris 

Kommentarer