Jeg synes fiskekaker er veldig godt, og bruker det til både middag og lunsj. Jeg har ennå ikke lagd fiskekaker bunn, men har planer om å gjøre det. Passer på å kjøpe de som har høyt innhold av fisk, og varierer da det finnes mange forskjellige typer fiskekaker. Tilbehør, da liker jeg å variere, og jeg bruker det jeg har som jeg syntes passer til fiskekaker.
Beregn 2 fiskekaker pr person
Beregn 1 - 2 poeter pr person
Del potetene i staver
Ha olje i pannen på middels til sterk varme, legg i en av potetbitene og la den ligge til den begynner å frese. Tilsett resten av potetene, men ikke for full panne
Stekes i ca 15 minutter til de er gyllenbrune og møre
Salat etter ønske, her har jeg brukt;
Vestfoldsalat, ruccola, tomater, syltet rødløk og fetaost
Serves med rømme eller lignende
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.