Jeg lager masse forskjellige poteter, og prøve meg stadig frem for å finne bedre smak. Jeg liker godt å variere med poteter for da blir det ikke så kjedelig. Disse fant jeg i kokeboken Vidunderlig Spansk
2 personer4 poteter, deles i store biter
Ha olivenolje i en panne på middels varme, det skal stå 1 cm opp i pannen
Legg en potetbit i pannen og la den ligge til den begynner å frese
Tilsett resten av potetene, ikke for full panne
Stek potetene til de er gyllenbrune og møre
Ta potetene opp med en hullsleiv og la de renne av på kjøkkenpapir
Tørk av overflødig olje og dryss med havsalt
Om du har større porsjon, ta potetene i flere vendinger, hold de ferdigstekte potetene varme
Disse potetene var veldig gode ved siden av kylling med fetaost og basilikum.
Her er noen av kokebøkene jeg bruker når jeg ønsker å prøve nye retter. Jeg følger sjelden en oppskrift til punkt og prikke, men lager min vri. Jeg liker også å bruke det jeg har av grønnsaker, krydder og urter, og foretrekker å bruker råvare jeg kjøper på min nærbutikk.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.