Fish & Chips med salat og remulade

Jeg velger mange ganger Fish & Chips når vi spiser ute, og syntes alltid det smaker godt. Jeg har begynt å lage det hjemme. Foreløpig har jeg ikke panert torsk selv, men kjøpt ferdig pakke. Jeg har brukt Findus Fish & Chips, sprøe gourmetfileter. Poteter har jeg valgt forskjellige, remulade har jeg brukt ferdig. Når jeg har lagd denne retten har jeg byttet på med salat, grønn kål og erte purre. 

2 personer

1 - 2 fiskefilet per person

Ha filetene i ildfast form og steke de i oven, som anvist på pakken

Her har jeg brukt Hoffs, opphøgde poteter, de hadde jeg på stekebrett med bakepapir. Hadde de i oven sammen med fisken de siste 8 - 10 minuttene. Jeg bruker varmluft.

De siste minuttene jeg steker fisken og potetene, har jeg på varmluft og grill, da blir begge deler sprøere.

Remulade saus; 
Ha ferdig remulade i en liten bolle og tilsatt 5 kapers, finhakket. Det ga mye mer smak på remuladen.

Serverte Fish & Chips med remulade saus og salat

Etterhvert kommer jeg til å prøve å panerer fisken selv. Jeg skal også lage remulade fra bunn og prøve meg på Tartarsaus. Tartarsaus har jeg fått til Fish & Chips flere steder, og det syntes jeg smaker godt til denne retten.