Salat med spekeskinke, egg og balsamico oljedressing

Jeg spiser som regel salat til lunsj, og da bruker jeg fisk , kylling og middagsrester . Har jeg ikke rester har jeg som regel spekeskinke, og det smaker alltid godt i salt. 
Når jeg koker opp egg, koker jeg opp flere enn jeg trenger og legger de kaldt. Da har jeg til salat flere dager, eller min Kjære har til lunsjen.

I salater bruker jeg det jeg har og det jeg syntes sammen med spekeskinke.

Jeg bruker ulike typer salat, men favoritt er Vestfoldsalat, jeg bruker mye tomat, rødløk, fetaost og hvitløkfedd.

Dressing, jeg bruker stort sett oljedressing med balsamico

I disse salatene har jeg brukt agurk, vårløk og asparges, i tillegg til det jeg har nevnt over
Jeg er veldig glad i salat og har alltid noe friske og hermetiske grønnsaker som einer seg i salt. Om jeg ikke har så mye annet har jeg ihvertfall grønn salat og noe å ha ved siden av. Jeg variere en del, og det må jeg, for å ikke gå lei. I salat er det å bruke det en liker, men for å bli mett må jeg litt kjøtt, kylling, fisk eller egg, og ikke bare det grønne.  

På salaten smaker det godt med friske urter