Koldtbord - tradisjonelle retter

Denne siden oppdaterer jeg etterhvert som jeg lager nye retter som passer til koldtbord, eller jeg oppdaterer bilder.  På denne siden legger jeg ut oppskrifter på de tradisjonelle rettene som har vært på koldtbord i mange år. Jeg har også lagd flere sider hvor jeg har koldtbord - ; salat, tilbehør, poteter, andre retter og desserter. 

  Aspiq, denne gangen pyntet til et lite selskap 
Aspiq pyntet til en konfirmasjon 

 Reker renset eller reker med skall 

 Røkt laks eller ørret og Eggerøre 

Spekemat og Eggerøre 

(her har jeg brukt 3 kg karbonadedeig, som gir ca 70 karbonader) 




Andre retter jeg også bruker på koldtbord; 

Kylling filet i skiver, Kyllingklubber eller kyllinglår 
Roastbiff med løk 

Jeg bruker ikke alt som nevnt her, men prøver å sette sammen et koldtbord bestående av noe kjøtt, fugl, fisk og skalldyr. Det blir fort for mye mat når en lager koldtbord, og for meg er dette den største utfordringen fortsatt, selv om jeg har holdt på med dette i 20 år.