Sjokoladekake med vaniljekrem

Før bakte jeg en del, både til bursdag og andre anledninger. Nå er det sjelden jeg baker noe i det hele tatt, men skal jeg bake en kake må det bli denne sjokoladekaken. Den er familien min sin favoritt. 

Sukkerbrød; 

6 egg
180 gram sukker
Piskes til eggedosis

180 gram hvetemel
1.5 ts bakepulver
Siktes og vend forsiktig inn i eggedosisen

Bruk rund form 26 cm, jeg bruker bakepapir i bunnen og smører ikke formen.

Stekes ved 175 grader i ca 40 minutter

Avkjøles på rist, lages gjerne dagen før den skal pyntes
                                                                                                                       

Deler kaken i tre deler, og legger matpapir under kaka

Vaniljekrem mellom lagene

Vaniljekrem; 
Jeg bruker to ferdig pakker som jeg blander med 5 dl melk, jeg bruke ikke noe krem eller annet. Lar stå i kjøleskapet i minst 20 minutter så vaniljekremen får tyknet. 

Gnir kremen ut på bunnen. Legger den midtre delen oppå og har vaniljekrem, legge så på toppen.
Pyntes med sjokolade 

Sjokolade; 
( Slump ) = ca 
500 gram melis 
150 gram smør, smeltes 
10 ss kaffe 
2 1/2 ss kakao 
2 - 3 ts vaniljesukker 
jeg bruker også litt rom essens 

Sjokolade rund og oppå kaken

Pynte med geletopper, strøssel eller hva du ønsker