Pytt i panne = restemat

Når jeg har litt forskjellig rester etter middager eller ting som kanskje snart må kastes, lager jeg ofte pytt  i panne. Da bruker jeg det jeg har. Når jeg har mat til overs fra middag, fryser jeg det ned hvis jeg ikke har planer om å bruke det de nærmeste dagene. Det kan være en kjøttkake, en wienerpølse, kylling eller alt mulig annet som passer i pytt i panne. Sammen med det jeg har i kjøleskap og i fryser har jeg alltid noe jeg kan ha i en pytt i panne. Her er noen forskjellige jeg har lagd ;  


I denne har jeg brukt;
Olivenolje
Poteter råe ( de var nesten modne for kast)
En sommerkotelett (rester)
En kyllingfilet (rester )
En karbonader
Rødløk (nesten moden for kast)
Gul løk
Salt , kverna
Peppermix, kverna
Timian


I denne har jeg brukt;
Olivenolje
Poteter (kokte fra dagen før)
Løk gul og rød
Julepølser (rester)
Medisterkaker (rester)
Salt og pepper


I denne har jeg brukt:
Olivenolje 
2 hvitløksfedd
1 chili 
Kokte poteter (rester) 
Kjøttkaker (rester)
Kjøttboller (rester)
Kylling (rester) 
Pølser
Rød og gul løk 
Salt, pepper og Provence med hvitløk 

I denne har jeg brukt;
Olivenolje 
2 fedd hvitløk
1/2 chili 
3 råe poteter, i terninger
1/2 gul løk, hakket 
2 røde løk, hakket 
1 sjalottløk, hakket
1 løvstek (fra fryseren)
2 karbonader (fra fryseren)
3 skiver kalkunfilet (fra fryseren) 
Salt 
Pepper 
Timian 


I denne; 
1 kyllingfilet (fra dagen før) 
2 wienerpølser
2 fedd hvitløk 
sjalottløk 
1 gul løk 
3 poteter (ferdig kokte) 

Mye grillkrydder 
          
Jeg serverer pytt i panne til lunsj eller middag. Enten uten noe ved siden av, det kommer an på mengden, eller med speilegg, tomatbønner, litt tomat, eller salat og brød. Noen ganger blander jeg tomatbønnene i pytt i pannen, det gir god smak.