Opp igjennom årene har vi lagd mye biffsnadder, men kyllingsnadder har vi bare spist ute. Vi bruker mer kylling enn kjøtt, så da ble det til at jeg begynte å lage kyllingsnadder. Da bruker jeg det jeg har som jeg syntes passer til, men sølvløk og ananas syntes jeg må med.
2 personer
Ha i smør i en jernpanne eller stekepanne som tåler høy varme, og ha så i
1 liten boks ananas
10 - 15 sølvløk
La dette steke på sterk varme til de får en gyllen farge, Skru ned platen og tilsett resten av grønnsakene. Jeg bruker det jeg har, her er noen forslag;
Søt paprika, ca 1/2 i skiver
2 - 4 sjampinjonger i biter
1 sjalottløk eller gul eller rød løk
Samtidig som grønnsakene stekes har jeg smør/ olje i en panne
1 - 2 kyllingfileter deles i biter, stek kyllingfiletene på middels varme. Jeg krydrer med kyllingkrydder
Når kyllingen er stekt ferdig blander jeg alt sammen i en panneSaus (slump)
Matfløte, ca 2 dl
Dijonsennep, ca 1 ss
1 kyllingbuljongterning
Litt estragon, smak til
Krydre med pepper, smak til
Server kyllingsnadder med salat, pomme frites og saus
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.