Rekecocktail eller skalldyrcocktail er veldig enkelt å lage, og det bruker jeg ofre som forrett. Her er det bare å bruke dine favoritt av skalldyr, og det går fint an å mikse litt forskjellig. Dressing kan du bruke det du liker og syntes passer godt til skalldyr.
2 personerca 200 - 300 gram reker eller annen skalldyr ( jeg bruker ca 20 reker pr person)
Salathode i strimler
Del salaten og legg den i porsjons skåler, fordel skalldyr over salaten. Dette kan gjøres i god tid før servering.
Rett før servering ha over dressing
Pynt med,
Sitron
Dill
Rømmedressing
1/ 2 beger lettrømme
Sitronsaft av en skive sitron
Ha i litt Hvit pepper eller grovkverna pepper eller pepper med hvitløk
Dill, hakkes
Bland alt sammen og settes kaldt til servering
Jeg kjøper frosne reker og lar de langtids tiner på benken, enten i langpanne kledde med aluminiumfolie eller i pose med lynlås