Det blir en del wok, for da får jeg brukt opp rester av grønnsaker, og så har jeg alltid kjøtt, kylling eller fisk i fryser. Det som er så fint er bare å bruke det en har. Det blir aldri for jeg slumper og bruker det jeg liker, det jeg har og det som passer sammen.
2 porsjoner
2 gulrøtter, i staver
2 rødløk, hakket
1/2 søt paprika, i biter
1 squash, i biter
1 boks vannkastanjer
ca 200 gram svinekjøtt
Del svinekjøttet i skiver eller biter. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet på middels varme.
Ha i soyasaus
Krydre med grovkvernet pepper (bruker ikke salt da soya sausen er salt nok)
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.