Jeg har begynt å bruker mye mer fisk enn tidligere, og prøver meg frem med ulike typer fisk, hel, skiver og fileter, hvit og rød. Vi har kjøpt skrei et par ganger og syntes det smaker veldig godt. Jeg sjekket på litt forskellige sider for å se hva slags saus som passe til skrei, og lagde denne om smakte veldig godt.
Satt over potetene først.
Jeg regnet ca 500 gram fisk til 2 personer
Hadde smør i bunnen på ildfast form sammen med dill, grov hakket salt og pepper
La fiskefiletene i, og hadde smør, salt og pepper over fisken
Stekt fisken i ovnen på 180 grader i mellom 15 - 20 minutter, følg med så den ikke blir for mye stekt. Jeg hadde på grill og varmluft siste minuttene
Smørsaus;
1 dl hvitvin
1 sjalotteløk, hakket
Has i kjele og kokes på svak varme, redusere til ca halv part
ca 50 gram smør, has i litt av gangen og rør om
Krydre med salt og pepper
Jeg hadde også i litt kruspersille rett før jeg serverte
Severte med kokte poteter med kruspersille, kokt brokkoli, gulrøtter og smørsausen