Det er godt med et stykke bløtkake med friske bær, men som regle blir det alt for mye med et vanlig rundt sukkerbrød. Denne oppskriften som jeg fant på www.melk.no er midt i blinken, og veldig enkel å lage. Det sto at det var til 8 porsjoner, men den holder til flere når en har annet ved siden av.
1 dl sukker
Piskes til eggedosis
1 dl hvetemel
1 ss potetmel
1 ts bakepulver
Siktes og has i, vend forsiktig inn i eggedosisen
1 ss vann has i til slutt, røres forsiktig inn
Ha i bakepapir i bunnen og på kortsiden av brødformen
Stekes i 175 grader i ca 25 minutter
Avkjøles på rist, lag gjerne bunnen dagen før du skal bruke den.
Del bunnen i tre deler
Jeg legger på matpapir når jeg pynter for da blir det ikke søl på fatet
Jeg har dynket med jordbær som er moset og tilsatt litt vann, jeg bruker ca 3 jordbær ( kan også bruke syltetøy med litt vann til dynking )
Buk noen jordbær ca 6 - 7 stykker til å mose og blande med kremfløte
Legg på et lag med blandingen av jordbær og kremfløte
Del jordbær flere skiver og legg mellom lagene
Ha krem på kantene og på toppen, pynte med halve jordbær og krem
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.