Denne oppskriften fant jeg i Hjemmet, og jeg syntes den så god ut og verdt å prøve. Nå er den testet ut flere ganger, på spyd og stekeplate i ovnen, og i aluminiumsform på grillen. Det blir godt smak på kyllingen, og tilbakemeldingen fra de som har fått dette servert er bra. Vi er veldig glad i kylling, og alltid greit å finne nye oppskrifter som kan testes ut.
4 kyllingfileter.
Del kyllingfiletene i 3 - 4 biter på langs. Ha strimlene i en bolle
Marinade;
1 dl chilisaus
2 ss soyasaus
2 ss olivenolje
4 hvitløksbåter, finhakket
Kvernet pepper
Bland godt sammen
Ha marinade over kyllingstrimleneSettes i kjøleskap i 2 timer
Ha bakepapir på en stekeplate, dryss på sesamfrø
Legg kyllingstrimlene på bakeplaten
Dryss over sesamfrø
Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca 15 minutter, jeg bruker varmluft og grill mot slutten
Spyd;
Tre kyllingstrimlene på spyd, dryss over sesamfrø
Legg spydene i ildfast form eller stekebrett med bakepapir
Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca 15 minutter, jeg bruker varmluft og grill mot slutten
Grill;
Legg kyllingstrimlene i en aluminiumsform, eller ha de på spyd rett på grillristen. Grilles til de er gjennomstekte på høy varme i 15 - 20 min
Serveres med salat, poteter etter ønske (kan droppe poteter) tzatziki, aioli eller annet som smaker til kylling
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.