Jeg spiser mye mer fisk nå enn tidligere, og jeg lager fisk med mye mer smak. Det går mye i laks og ørret, for min Kjære er mer glad i den røde enn hvite fisken. Siden jeg bytter på tilbehør kan vi noen ganger spise ørret / laks to til tre dager i uka.
Skreller og setter på poteter før jeg begynner med fisk og saus.Jeg regner 2 fiskefileter per person
Har litt smør i en ildfast form med salt og pepper og gjerne litt purre
Stekes ved 200 grader i ca 20 minutter
Saus;
ca 2 1/2 dl vann
1 fiskebuljong terning
kokes opp
Ha i;
litt purre
litt matfløte
krydre med salt og pepper
La stå på svak varme
Hvis sausen er tynn ha i litt maisennajevner
Kok grønnsakene, vi liker motstand i grønnsakene så jeg begynner med gulrøtter, og koker de i 10 - 15 minutter før jeg har i brokkoli i kjelen i noen minutter
Server laks med poeter, grønnsaker og saus, her har jeg hatt litt kruspersille over poetene
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.