Denne oppskriften er fra boken jeg fikk av tanten min da vi var på Finnskogtoppen. Jeg har endret noe på det det sto i oppskriften.
2- 3 personer
Saus:
Ha litt olje i kjelen, og ha i;
1 sjalottløk, fin kuttet
2 fedd hvitløk, fin kuttet
La det bli mykt
Ha så i;
2 dl gresk yoghurt
ca 2 dl matføte
Kyllingbuljongterning
Kok opp
Tilsett;
ca 30 gram soltørkede tomater, da bruker jeg en blanding av skiver som jeg deler, og tilsatter litt av soltørkede tomater som finkuttet og ligger i olje. (den smaker veldig godt) Jeg har med litt av oljen for smakens del.
3 ss sweet chilisaus
Smak deg frem, vil du har mer smak tilsett mer soltørkede tomater, og/eller sweet chilisaus
Krydre med pepper og salt (som regel er det nok salt i buljongterningen)
ca 400 gram kyllingfilet krydres godt med kyllingkrydder, Tandori
Ha i olje og la de steke på middels varme 5 minutter på hver side
Ha de stekte kyllingfiletene i en ildfast formHa over sausen
Stekes ved 225 grader i 15- 20 minutter
Severs med ris og salt
Her har jeg kål med oljedressing med balsamico
Jeg kan anbefale et opphold på Finnskogtoppen, for det er helt fantastisk. Det er vakre omgivelser, nydelig mat, trening og spa behandling, og en vidunderlig atmosfære. Boken; Den grønne vei mot Det hvite kjøkken, kan anbefales. Det er forskjellige oppskrifter og godt tips, og det er nydelige bilder av både mat og natur.
Her er en side jeg har skrevet;Finnskogtoppen velværehotell, september 2017
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.