Jeg har som regel fiskekaker i fryseren, og stort sett alltid noe jeg kan ha som tilbehør til fiskekaker. For tiden har jeg fått litt dilla på båt poteter med chili og hvitløk, og til fisk og fiskekaker smaker det godt med crème Fraîch med sweet chili ved siden av.
2 personer
Jeg regner 1 - 2 fiskekaker pr person ( de veier 120 gram pr stk)
Båtpoteter;
Ha litt olje og smør i pannen på middels varme
Tilsett;
2 hvitløksfedd, finhakket
1 chili, hakket
La det bli litt mykt
Ha i poteter, jeg regner 2 - 3 poteter pr person.
Krydre med grov hakket salt og pepper
Etter ca 20 minutter, når potetene er nesten ferdige ha i fiskekakene. Eller ha de i en egen panne.
Servere fiskekakene med potetene, salat og Crème Fraîch tilsatt sweet chili saus ( smak deg frem )Salat, vestfold salat, vårløk, tomater, asparges og balsamico oljedressing