Når det gjelder poteter varierer jeg veldig, og jeg lager kokte, bakte, i form og stekte enten i oven eller i stekepannen. Jeg har potetene i skiver, terninger eller båter, og bytter på med ulike typer krydder og urter. Her har jeg brukt med hvitløk og chili
2 personer
Ha 1 ss mør og 1 ss olje i stekepannen på middels varme
Ha så i;2 personer
Ha 1 ss mør og 1 ss olje i stekepannen på middels varme
3 hvitløkfedd, finhakket
1 chili, i biter. Tar ut frøene
La det bli mykt og litt gyllent, men pass på så det ikke blir svidd
Ha i:
Poteter, i båter, og vend de ofte
Jeg beregner 2- 3 middels poteter pr person, her brukte jeg 3 store poteter til 2 personer
Jeg skrur platen ned til lav til middel, før jeg skrur den opp litt på slutten for å få litt sprøere skorpe
Stek potetene til de blir gyllene, ca 25 minutter
Jeg lar potetene ligge i stekepannen frem til jeg skal serverer.
Hvitløken og chileen blir blir stekt, vi bruker det, men det går fint an å fjerne
Disse potetene kan brukes til mye forskjellig, her er et forlag;