Jeg lager pizza innimellom, og bytter på med ferdige bunner eller lager selv. I tillegg bytter jeg på med hva jeg har på pizza, og bruker mye det jeg har. Det er greit å lage pizza om jeg ikke har så mye annet jeg har å lage til middag, for jeg har alltid noe jeg kan bruke på pizza.
2 personer
Pizzabunn; (slump og ca mål)
2 personer
Pizzabunn; (slump og ca mål)
1/4 liter lunket vann
1/4 pakke gjær
1/2 liter hvetemel
1 ts salt
1 ss olivenolje
Bland alle ingrediensene sammen, kjevl deigen tynn.
Ha bakepapir på en stekeplate og ha pizzabunnen på platen
Smør på saus, denne gangen brukte vi rød pesto
Ha på 1 løk, hakket
Ha bakepapir på en stekeplate og ha pizzabunnen på platen
Smør på saus, denne gangen brukte vi rød pesto
Ha på 1 løk, hakket
Ha på ost, her har jeg brukt ferdig reven Chedar & mozzarella
Ha på chorizo
Til slutt hadde jeg på
2 sjampinjonger, i skiver
Soltørkede tomater
Fersk timian
Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 15 min
Denne ser litt overstekt ut, kanskje den ble en anelse mer stekt enn vanlig, men det gjord ikke noe for bunnen var sprø og fin.
Hadde på hvitløkdressing og peppermix