Kyllingfilet med grønn pesto og spekeskinke

Vi bruker en del kylling, både fileter og grillede. Jeg liker å variere når jeg lager kylling, og syntes det er moro å prøve meg frem. Jeg har lagd kylling med pesto før, da har jeg brukt serranoskinke. 


2 personer 

1 - 1 1/2 kyllingfilet per person 

Jeg skjærer bort hvis det er blod og slintrer, og tørker kyllingfileten 
Smører på ca 1 /2 ts grønn pesto
La over 2 - 2 1/2 skive med spekeskinke
Snudde rundt, smurte på ca 1/2 ts pesto og la på 2 skive spekeskinke
La kyllingfiletene i ildfast form med litt olje i bunn 
Hadde over revet parmesan

Stekte kyllingene i ovnen på 180 grader i 25 - 30 minutter. De kyllingfiletene jeg brukte var tykkere enn de jeg har brukt før, derfor måtte de stå lenger i ovnen. 

Tilbehør;

Gresk salat 
Poteter stekt i pannen med hvitløk og chili
Jeg hadde potetene i pannen, når jeg satt kyllingene i ovnen, da var de ferdig samtidig

Lot kyllingfiletene hvile i 2 - 3 minutter

Serverte kyllingfilet med gresk salat, poteter og dressing, crème fraîche krydret med hvitløk og pepper

Oppskrifter;
Poteter i båter med hvitløk og chili
Gresk salat