Vi bruker en del kylling, både fileter og grillede. Jeg liker å variere når jeg lager kylling, og syntes det er moro å prøve meg frem. Jeg har lagd kylling med pesto før, da har jeg brukt serranoskinke.
2 personer
1 - 1 1/2 kyllingfilet per person
Jeg skjærer bort hvis det er blod og slintrer, og tørker kyllingfileten
Smører på ca 1 /2 ts grønn pestoLa over 2 - 2 1/2 skive med spekeskinke
Snudde rundt, smurte på ca 1/2 ts pesto og la på 2 skive spekeskinke
La kyllingfiletene i ildfast form med litt olje i bunn
Hadde over revet parmesan
Stekte kyllingene i ovnen på 180 grader i 25 - 30 minutter. De kyllingfiletene jeg brukte var tykkere enn de jeg har brukt før, derfor måtte de stå lenger i ovnen.
Tilbehør;
Gresk salat
Jeg hadde potetene i pannen, når jeg satt kyllingene i ovnen, da var de ferdig samtidig
Lot kyllingfiletene hvile i 2 - 3 minutter
Serverte kyllingfilet med gresk salat, poteter og dressing, crème fraîche krydret med hvitløk og pepper
Poteter i båter med hvitløk og chili
Gresk salat