Kapteinens fylte rødspette med båtpoteter, nykål og gulrøtter

I går hadde jeg ikke planlagt middag, så jeg begynte å sjekke hva jeg hadde og fant ut at jeg burde bruke opp litt poteter og grønnsaker. Med det som utgangspunkt, tok jeg opp kapteinens fylte. Jeg har som regel en pakke i fryseren, for det er lettvint alternativ når jeg ikke har planlagt middag.  
2 personer

1 - 2 rødspette per person

Ha fisken i ildfast form, stekes i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter

Båtpoteter;
Ha litt olje og smør i pannen på middels varme

Tilsett; 
2 hvitløksfedd, finhakket
1 chili, hakket
La det bli litt mykt

Ha i poteter, jeg regner 2 - 3 poteter pr person.

Krydre med grov hakket salt og pepper

La pannen stå på lav til middels varme, rør om innimellom. Jeg regner samme tid på potetene som fisken, ca 25 minutter, når jeg bruker råe poteter.
Server rødspetten med poteter, raspet gulerøtter, nykål og rømmedressing
Rømmedressing;
Lettrømme med sitronpepper, sitronsaus, sukker og dill


Når jeg lager Kapteinens fylte bytter jeg på med salat eller grønnsaker, og varierer med poteter. Det er mye som passer å bruket til Kapteinens fylte, og det er å bruke det en har eller det en liker.

Her fra en annen gang. Kapteinens fylte rødspette, båt poteter med chili og hvitløk, salat med balsamico oljedressing, Crème Fraîch med sweet chili saus.