Koldtbord - andre retter

Etterhvert begynte jeg å lage tapas retter som jeg hadde ved siden av de mer tradisjonelle rettene. Noe av det først jeg lagde var kjøttboller, og så har det kommet mer til etterhvert. Her er forslag på tapas retter som jeg bruker til koldtbord. Jeg tar gjerne en eller to av disse rettene sammen med de mer tradisjonelle koldtbordrettene. 




Her er begynnlesen på småloff med grønn pesto, serranoskinke, 
rødløk, tomat og mozarella, stekt i ovnen ( kommer oppskrift etterhvert) 

Scampi stekt i hvitløk og chili (oppskrift komme etterhvert) 

                                                                                                                                        

Når det gjelder asiatiske retter har jeg kun hatt to forskjellige retter på koldtbord. Jeg har lenge tenkt å lage flere retter, men det har blitt med tanken. Det kan hende det blir mer etterhvert.


Vårruller 

Har du mye av disse to rettene på koldtbord, anbefaler jeg å ha ris, soya saus og sweet chili saus som tilbehør til disse rettene.