Brownie med kokesjokolade

Denne oppskriften kopierte jeg på et sted jeg jobbet for en del år tilbake. Den er litt annerledes enn den brownien jeg har lagd med kakao. Jeg syntes denne kaken er veldig enkel å lage. Jeg har flere ganger brukt den til dessert sammen med is og eller frukt.  



2 plater mørk sjokolade 
100 gram smør 

Smelt sjokoladen og smøret i en middels kjele på lav varme
 Blad godt sammen og la røren bli blank

Rør i;
1 dl sukker 
2 egg 
1 ts vaniljesukker

Rør tilslutt inn 1 3/4 dl hvetemel

Jeg hadde den stående på lavest varm til jeg hadde rørt ferdig

Ha røren i  en liten form 21 x 21, jeg bruker bakepapir i bunn og opp på en side
 Stekes ved 175 grader i ca 20 minutter, jeg hadde den i spor 2 av 5
Tok kaken ut av formen og la den over på rist, avkjølte før jeg tok av papiret 
Skjærte rundt kantene
Strødde på melis
Delte opp i små biter, da denne er mektig 
Jeg likte størrelsen på denne kaken, siden vi bare er to og ikke har godt av for mye kake. Smaks og konsistens gjør at jeg kommer til å lage denne som dessert, og servere den sammen med frukt og/ eller is.

Her har jeg lagd brownie til konfirmasjon, da doblet jeg oppskriften. Som pynt brukte jeg store kakeperler, som jeg knuste.

Nå har jeg lagd denne flere ganger, den er rask å lage og har blitt vellykket hver gang. Denne kan anbefales om du skal slenge i hop en kake som skal gå fort.