Denne oppskriften kopierte jeg på et sted jeg jobbet for en del år tilbake. Den er litt annerledes enn den brownien jeg har lagd med kakao. Jeg syntes denne kaken er veldig enkel å lage. Jeg har flere ganger brukt den til dessert sammen med is og eller frukt.
2 plater mørk sjokolade
100 gram smør
Rør i;
1 dl sukker
2 egg
Rør tilslutt inn 1 3/4 dl hvetemel
Jeg hadde den stående på lavest varm til jeg hadde rørt ferdig
Ha røren i en liten form 21 x 21, jeg bruker bakepapir i bunn og opp på en side
Stekes ved 175 grader i ca 20 minutter, jeg hadde den i spor 2 av 5
Jeg hadde den stående på lavest varm til jeg hadde rørt ferdig
Ha røren i en liten form 21 x 21, jeg bruker bakepapir i bunn og opp på en side
Tok kaken ut av formen og la den over på rist, avkjølte før jeg tok av papiret
Skjærte rundt kantene
Strødde på melis
Her har jeg lagd brownie til konfirmasjon, da doblet jeg oppskriften. Som pynt brukte jeg store kakeperler, som jeg knuste.
Nå har jeg lagd denne flere ganger, den er rask å lage og har blitt vellykket hver gang. Denne kan anbefales om du skal slenge i hop en kake som skal gå fort.
Strødde på melis
Delte opp i små biter, da denne er mektig
Jeg likte størrelsen på denne kaken, siden vi bare er to og ikke har godt av for mye kake. Smaks og konsistens gjør at jeg kommer til å lage denne som dessert, og servere den sammen med frukt og/ eller is.
Her har jeg lagd brownie til konfirmasjon, da doblet jeg oppskriften. Som pynt brukte jeg store kakeperler, som jeg knuste.
Nå har jeg lagd denne flere ganger, den er rask å lage og har blitt vellykket hver gang. Denne kan anbefales om du skal slenge i hop en kake som skal gå fort.