Jeg har fått helt dilla på salat med ørret eller laks som jeg steker i ovnen, og har gjerne reker og annet som passer til. Jeg bruker det jeg har som passer til fisk og skalldyr, og lager dressing av rømme eller creme fraiche.
2 personer
1 filet per person, litt avhengig av størrelse ( her her jeg lagd dobbel porsjon)
Hadde smør i bunnen av formen, hadde i 1 rød chilie, delt i grove biter og 3 hvitløksfedd grov hakket, hadde over grovkvernet pepper og salt
Stekte ved 225 grader i 15 - 20 minutter, hadde varmluft og grill de siste minuttene for å få en sprø overflate.
I salaten;
hjertesalat, vestfoldsalat, sukkererter, brokkoli, tomater og rødløk
Serverte med dressing og loff som jeg toasta loff
Dressing;
1/2 beger creme fraîche eller rømme, litt sitron og sukker. Jeg smaksetter med kvernet pepper og hvitløk.
eller
1/2 beger creme fraîche blandet med sweet chilli saus (ca 1 ss, smak til)