Pai begynte jeg å lage for mange år siden. Det har blitt til at jeg har lagd det i perioder, og gjerne når jeg skal bruke opp noe rester av fisk, kjøtt, kylling, grønnsaker og det som måtte passe i en pai. I denne oppskriften har jeg kun brukt hvetemel, men har den sener tiden begynt å bruke ca 2/3 hvetemel og ca 1/3 sammalt hvete. Da blir bunnen litt grovere.
4 porsjoner
125 gram smør
200 gram hvetemel ( 130 hvetemel og 70 sammalt hvete )
2 ss vann
Fyll :
ca 150 gram stekt ørretfilet, i biter
1/ 2 purre, i skiver
Litt brokkoli, i små buketter
(Bruk det du har som passer til fisk)
1/ 2 purre, i skiver
Litt brokkoli, i små buketter
(Bruk det du har som passer til fisk)
Ha det over bunnen
4 egg
2 1/2 dl melk
2 ss gressløk
1/2 ts pepper
Ha det over bunnen og fyllet