Jeg har ofte fiskekaker i fryseren for da har jeg alltid noe jeg kan lage en grei middag av. Jeg syntes det er mye som passer til fiskekaker, og jeg får ofte til å bruker opp rester av grønnsaker som tilbehør. Det smaker godt med kokte og stekte grønnsaker eller salater i ulike varianter. Denne langde jeg for jeg hadde så mye rester av poteter og grønnsaker.
1 1/2 - 2 fiskekaker pr person ( de jeg kjøper er store og mektige)
Jeg varmer fiskekakene i stekepannen
Tilbehør beregnet til 1 person;
1 potet, i terning
1 liten bukett brokkoli, i biter
5 rosenkål, delt i to
Steker grønnsaken i olje på middels varme krydrer med hvitløkspepper og salt
Gulrotstuing;
Smelt litt smør i en kjele
Jevn med mel
Tilsett melk (koker jeg gulrøtter bruker jeg litt av vannet de har ligget i)
Ha i gulrøtter i terninger
Smak til med salt, hvit pepper og muskatnøtt
Til denne syntes jeg ikke det var behov med saus.