For å gjøre litt annerledes enn å steke karbonadedeig til spagettien, hender det jeg lager kjøttboller. Da slumper jeg, og bruker det jeg har som f.eks løk, hvitløk, chili. Jeg varierer med krydder, noen ganger bruker jeg egg andre ganger oljen som fetaosten ligger i. Det som er fint med disse bollene er at en kan bruke det en har og det er mye som passer. Når jeg lager boller av karbonadedeig, pleier jeg å lage dobbelt porsjon, og fryse ned halvparten eller bruke restene til lunsj dagen etter.
3 - 4 personer
I disse hadde jeg;
500 gram karbonadedeig
Salt
Pepper
1 egg
Bland godt
Hadde så i;
2 hvitløkfedd, finhakket
Krydret med Chilie Explosion (hadde ikke chili)
Bland godt
Brun de i olje, og la de ettersteke på svak varme
Jeg serverte spagetti med reven parmesan, issalat med oljedressing, og tomatsalat med løk og fetaost
Tomatsaus og kjøttbollene
Tomatsaus og kjøttbollene
Tomatsaus, hadde jeg i fryseren. Når jeg lager tomatsaus lager jeg som regel dobbel porsjon og fryser ned. Her er oppskrift,
Tomatsaus
Tomatsaus