Spagetti med kjøttboller

For å gjøre litt annerledes enn å steke karbonadedeig til spagettien, hender det jeg lager kjøttboller. Da slumper jeg, og bruker det jeg har som f.eks løk, hvitløk, chili. Jeg varierer med krydder, noen ganger bruker jeg egg andre ganger oljen som fetaosten ligger i. Det som er fint med disse bollene er at en kan bruke det en har og det er mye som passer. Når jeg lager boller av karbonadedeig, pleier jeg å lage dobbelt porsjon, og fryse ned halvparten eller bruke restene til lunsj dagen etter. 


3 - 4 personer

I disse hadde jeg; 
500 gram karbonadedeig
Salt 
Pepper 
1 egg 
Bland godt

Hadde så i; 
2 hvitløkfedd, finhakket 
Krydret med Chilie Explosion (hadde ikke chili) 

Bland godt 

Lag runde boller


Brun de i olje, og la de ettersteke på svak varme 



Jeg serverte spagetti med reven parmesan, issalat med oljedressing, og tomatsalat med løk og fetaost


Tomatsaus og kjøttbollene


Tomatsaus, hadde jeg i fryseren. Når jeg lager tomatsaus lager jeg som regel dobbel porsjon og fryser ned. Her er oppskrift,

Tomatsaus