Løvbiff med poteter, salat og bearnaisesaus

Løvbiff var sammen med biffsnadder noe som gikk mye av på restaurant hvor jeg serverte på 80 og begynnelsen på 90 tallet. Når det er løvbiff på tilbud hender det jeg kjøper noen å putter i fryseren. Da er en middagene rask å lage, og det kjekt å ha i fryseren om en ikke har planlagt middagen. Om du ønsker er det bare å lage selv av kjøttdeig eller karbonadedeig, kommer tilbake med oppskrift en annen gang. Tilbehør til løvbiff, du bruke hva du liker, og det du har.


2 personer

Jeg beregner 1 til 2 løvbiff per person
I denne pakken er de på 120 gram x 2


Tilbehør må gjøres klart og poteter må være ferdige, for det ta bare noen minutter å steke løvbiffen.

Løvbiffen ligger pakket i plast, jeg tar av plasten på den ene siden og krydrer med grillkrydder


Ha litt smør i panna som brunes
Legg løvbiffen med siden du har krydret ned i pannen, og ta så på grillkrydder på den siden som er opp


Stekes 1 - 2 minutter på hver siden på middels til sterk varme


Serverte løvbiffen med kokte poteter, salat og bearnaisesaus


Salat, isbergsalat, tomat, rødløk, fetaost, mais, ananas og oljedressing


Til løvbiff har jeg brukt pommes frites eller båtpoteter isteden for kokte poteter. Salat, da tar du det du har.