Biffsnadder lager jeg innimellom, for jeg syntes det smaker godt og er et alternativ til vanlig biff. Den her er omtrent som jeg har lagd den de drøye 25 årene siden jeg lagde biffsnadder første gang.
2 personer
ca 150 gram oksekjøtt pr pers, jeg bruker som regle ytrefilet
Del kjøttet i strimler og stek de i litt olje på middels til sterk varm
Krydre med grillkrydder
Ha i;
2 - 3 sjampinjong, delt i biter eller en liten boks hermetisk sjampinjong i skiver
1 liten boks ananas, i biter,stekes i pannen for seg selv før den blandes med det andre
1/2 - 1 glass sølv løk, eller 1 gul løk og 1- 2 sjalottløk, hakket (eller annen løk du har)
Når jeg bruker sølv løk, steker jeg den litt i pannen for seg selv før jeg blander det sammen med det andre.
1/2 - 1 glass sølv løk, eller 1 gul løk og 1- 2 sjalottløk, hakket (eller annen løk du har)
Når jeg bruker sølv løk, steker jeg den litt i pannen for seg selv før jeg blander det sammen med det andre.
På Gjesten Kro brukte vi sølv løk isteden for vanlig løk, og det blir en frisk og god smak. Har jeg ikke sølv løk bruker jeg løk tilsvarende ca 2 vanlige løk, har jeg ikke fersk sjampinjong bruker jeg hermetisk.
Søvløk og hermetisk sjampinjong
Sjampinjong og litt forskjellig løk
Biffsnadder serveres med bearnaisesaus, poteter og salat etter ønske. Det passer med kokte poteter , baktpotet ovnsbakte poteter, fløtegratinerte eller pommes frites. Salat er det bare å bruke det du har, eller du kan bytte ut salat med grønnsaker.
Her er biffsnadder med bearnaisesaus, pommes frites og salat
I denne salaten; isbergsalat, mais, tomater, rød løk og oljedressing