Jeg bruker sommerkoteletter på grillen, bålpanna eller i steikepanna. Noen ganger marinerer jeg de, andre ganger krydrer jeg de med grillkrydder eller pepper. Bruker ikke salt på røkte koteletter for de er salte nok. Jeg varierer med salat eller grønnsaker, ulike typer poteter og sauser, da blir det sjelden likt og som vanlig bruker jeg mye av det jeg har i skap og kjøleskap.
2 personer
1 til 2 koteletter til hver avhengig av størrelse
Tas ut av pakken og legges på tørkepapir, tørk de godt før steking
Krydre kotelettene, her har jeg brukt grillkryder
Ha olje eller smør i pannen og stek kotelettene på begge sider til de er gyllene, la de ligge på svak varme til resten er ferdig. Jeg pleier å ha litt vann i pannen for da blir ikke kotelettene tørre.
Her hadde jeg kokte poteter, salat, stekt sjampinjong og bearnaisesaus
Salt; isbergsalat, hjertesalat, tomater, rødløk, vårløk, ananas, mais, marinert hvitløksfedd og oljedressing