Tacolomper med stekt kyllingfilet

Til taco bytter jeg på å bruke kylling og karbonadedeig. Jeg variere med å lage ovns retter eller stekt kylling / karbonadedeig med krydder, servert med lomper eller skjell. Jeg liker å variere for da blir det ikke likt hver gang. Når jeg har taco kan jeg bruker opp rester av grønnsaker og salat. Denne lager jeg også noen ganger om jeg har rester av kyllingfilet.   



2 personer 

2 kyllingfileter, bruk masse grillkrydder 
Stekes på hver side til de blir gyllene
La de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt

Kutt opp salat eller bruk rester av salat du har. 
Jeg har de senere årene ikke blandet salat, men tar de ulike grønnsakene i hver sin skål så kan hver og en ta det de vil

Del opp kyllingfileten i skiver/ biter

Varm tacolompene som anvist på pakken
Jeg beregner 1 - 2 lomper per person 

Jeg har først på rømme, tacosaus og kylling

Så tar jeg salat, her har jeg vestfoldsalat og hjertesalat

Så tar jeg resten av det jeg vil ha på av tilbehør
Her har jeg  tomater, fetaost, mais og rødløk 

Så er det bare å pakke lompa sammen og spise