Kyllingfilet med sjampinjong, salat, fløtegratinerte poteter og saus

Når jeg har en del rester jeg ønsker å bruke opp finner jeg på noe til middag så jeg slipper å kaste mat. Her hadde jeg sjampinjonger, kokte poeter, noe salat som jeg måtte få brukt opp. Tok opp kyllingfilet fra fryseren, og som vanlig tok jeg opp flere enn jeg pleier for da har jeg til lunsjsalat en dag eller to.


2 personer 

1 - 1 1/2 kyllingfilet per person, avhengig av størrelse

Ha olje eller smør i pannen

Krydre kyllingfiletene godt med grillkrydder på den ene siden
Legg filetene med krydderside ned og krydre på andre siden. 

Stekes på middels til sterk varme til den blir gyllen på en siden, snus og stekes til den blir gyllen på den andre siden. Etterstekes på svak varme, sørg for at det er litt væske i pannen så ikke filetene blir tørre. Jeg har lokk nesten over hele pannen. 

Sjampinjong; 
Stekes i tørr panne. 
Ha i smøre 
Smak til med salt og pepper

Saus;
Ha olje i kjelen og tilsett
1 sjalottløk, finhakket
1 sjampinjong i små biter
La det stå på middels varme til det mykner

Tilsett;
1 buljongterning
2.5 dl vann 

Ha i ;
Soyasaus
Pepper 

Ha gjerne i litt basilikum  

Kan også ha i litt sukkerkulør for fargen sin del

Serveres med; 

Salat; hjertesalat, tomater, rødløk og fetaost

Saus og sjampinjong