Kjøttboller av kyllingkjøttdeig med pasta og tomatsaus

Det er lenge siden jeg har kjøpt kyllingkjøttdeig for jeg ble litt skeptisk etter alt som har stått i media. I går var jeg på Meny og der var det kyllingkjøttdeig uten salt, narasin og antibiotika. Da tenkte jeg at jeg kunne prøve. I dag bestemte jeg meg for å lage kjøttboller og ha pasta ved siden av.




2 personer 

ca 400 gram kyllingkjøttdeig 
1/ 2  ts salt 
1 ts pepper
1 ts timian 
2 fedd hvitløk, finhakket 
1/2 chili, finhakket (kan ta mindre evt droppe chili da de blir litt sterke)
4 fetaost i olje, moses med gaffel, bruk også litt av  av oljen, ca 1 ts 

Bland alt sammen



Form bollene, her har jeg doblet porsjonen. Jeg syntes de var litt store, men de krympet en del så størrelsen var helt grei.


Ha smør i pannen og stek kyllingbollene på middels sterk varme

Jeg bruna først halvparten på begge sider


La de over på en asjett, og bruna resten på samme måte


La alle kyllingbollene tilbake i pannen 
Stekes på svak varme i ca 15 minutter, de skal være gjennomstekte 


Jeg serverte kyllingbollene med pasta Linguine, tomatsaus og revet Parmesan 


Pasta, beregn ca 100 gram per person, og velg din favoritt

Oppskrift ; Tomatsaus 

                                                                                                                        

Her er fra en annen gang; 

Samme oppskrift på kyllingbollene og tomatsausen 

Serverte med spagetti og Parmesan 
Isberg salat med oljedressing