Det er lenge siden jeg har kjøpt kyllingkjøttdeig for jeg ble litt skeptisk etter alt som har stått i media. I går var jeg på Meny og der var det kyllingkjøttdeig uten salt, narasin og antibiotika. Da tenkte jeg at jeg kunne prøve. I dag bestemte jeg meg for å lage kjøttboller og ha pasta ved siden av.
2 personer
ca 400 gram kyllingkjøttdeig
1/ 2 ts salt
1 ts pepper
1 ts timian
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chili, finhakket (kan ta mindre evt droppe chili da de blir litt sterke)
4 fetaost i olje, moses med gaffel, bruk også litt av av oljen, ca 1 ts
Form bollene, her har jeg doblet porsjonen. Jeg syntes de var litt store, men de krympet en del så størrelsen var helt grei.
Ha smør i pannen og stek kyllingbollene på middels sterk varme
Jeg bruna først halvparten på begge sider
Jeg bruna først halvparten på begge sider
La de over på en asjett, og bruna resten på samme måte
La alle kyllingbollene tilbake i pannen
Stekes på svak varme i ca 15 minutter, de skal være gjennomstekte
Jeg serverte kyllingbollene med pasta Linguine, tomatsaus og revet Parmesan
Pasta, beregn ca 100 gram per person, og velg din favoritt
Oppskrift ; Tomatsaus
Her er fra en annen gang;
Samme oppskrift på kyllingbollene og tomatsausen
Serverte med spagetti og Parmesan
Isberg salat med oljedressing