Biff med løk, båtpoteter, bearnaisesaus og salat

Når jeg begynte å lagde biff brukte jeg alltid bearnaisesaus, etterhvert har jeg brukt flere andre typer saus. Uansett hvordan saus jeg har til biff, variere jeg med tilbehør, og krydder jeg bruker på biffen. Det er bare å bruke det du ønsker og som er din favoritt av salat, grønnsaker, ulike poteter og ulik saus.



2 personer 

ca 200 gram ytre eller indrefilet av okse , per person

Tørk biffen godt
Jeg pleier å la biffen ligge på kjøkkenbenken mens jeg gjøre alt det andre klart

Krydre med grillkrydder 

Stek biffen i brunet smøre på høy varme til den er gyllen på hver side


La biffen hvile 
 
Tilbehør; 

Stekt løk 

Tomatsalat med fetaost og løk 

Serverte biffen med båtpoteter, salat, tomatsalat, stekt løk og bearnaisesaus

Til biff kan en bruke bakt potet, fløtegratinerte poteter, pommes frites eller annet. Salat er det bare å bruke det en liker eller bytte salaten ut med grønnsaker.