Spagetti bolognese

En for meg ny rett å lage, men en av de spagetti rettene min Kjære ofte har bestilt når vi har spist pasta ute. Den var enkel å lage, jeg sjekket noen forskjellige oppskrifter og tok litt fra flere. Det jeg leste et sted var at den ble bedre i smak hvis den fikk stå et par timer, det er fint for da kan middagen gjøres ferdig i god tid før den skal spise om en har tid til det.  
2 (3) personer
75 gram bacon i terninger has i tørr stekepanne, brunes lett
Tilsett; 
1 løk, hakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 stangselleri, i biter
1 - 2 gulrøtter, i biter (små bruk to) 

La dette stå på svak varme i ca 10 minutter
Tilsett; 
200 - 250 gram karbonadedeig 
0.5 - 1 ts oregano 
0.5 - 1 ts timian 

Rør rundt til karbonadedeigen har smuldret 

Smak til med urter, vi liker at det smaker så jeg doblet det som sto i oppskriften til en ts
Ha så i;
2 ss tomatpurre 
1 boks hakkede tomater
2 1/2 dl kraft ( jeg bruker en terning kjøttbuljong) 

Smakes til med salt og pepper 

La stå på svak varme i minst 20 minutter, men gjerne i 1 til 2 timer. 
Jeg beregner ca 100 gram spagetti per person, som kokes som beskrevet på pakken 

Server spagetti bolognese med basilikum og reven parmesan