Innimellom blir det røkte pølser til middag, og jeg syntes det er helt greit. Jeg liker å variere med tilbehør, stekt løk er vel det eneste som er fast ved siden av pølsene.
Jeg setter over poteter først, så steker jeg løk med tilbehør, lager ertestuingen, og når potetene er nesten ferdige, steker jeg pølsene.
Jeg bruker gjerne rester, og her brukte jeg forskjellig løk og mais fordi jeg hadde det stående i bokser fra en annen dag.
Ha i smør eller olje i pannen
Tilsett;
1/2 gul løk, hakket
1/2 rød løk, hakket
2 sjalottløk, hakket
Litt mais
Krydre med hvit pepper og timian
Jeg bruker hermetiske erter
2- 3 personer
1 ss smør smeltes i kjele
2 ss hvetemel, røres inn
Spe med væsken fra en boks erter
Ha i ertene fra to bokser
Spar på væsken fra den andre boksen, noen ganger må den tynnes mer
Blir det for tynt, bruk maisennajevner
Smakt til med hvit pepper og muskatnøtt
Serveres med kokte poteter/ potetmos, ketchup og sennep