Jeg bytter på å bruke kylling og karbonadedeig når jeg lager taco. I tillegg bytter jeg på å lage ovnsretter eller stekt kylling / karbonadedeig med krydder, servert med lomper eller skjell. Jeg liker å variere for da blir det ikke likt hver gang jeg spiser taco. Når jeg lager taco kan jeg bruker opp rester av grønnsaker og salat. Jeg lager noen ganger denne retten om jeg har rester av kyllingfilet.
2 kyllingfileter, frosne eller ferske. Tørk de godt og del de i terninger. Stekes i olje på middels varme til de er gyllene. Jeg bruker tacokrydder eller grillkrydder. Jeg varierer med hva slags taco krydder, og det er bare å velge sin favoritt.
Ha et bakepapir på en stekebrett, og legg på 2 store lumper
Ha tacosaus på lompene, jeg bruker medium saus, har jeg på mye saus blir det sterkere smak
Ha over;
Kyllingfilet
1/2 - 1 sjalottløk eller gul løk
1 - 2 sjampinjong i skiver
Ha over revet gulost
Ha til slutt en lompe over hver av de fylte lompene
Stekes ved 200 grader i ca 10 min, til osten er smeltet. Følg med så ikke lompene blir overstekt
Del lompene i 4 biter
Serveres med salat, rømme og tacosaus
Jeg gjør det på samme måte med karbonadedeig, og det går også an å bruke annet kjøtt
Om det er rester igjen kan det varmes i ovnen eller litt i microen til lunsj dagen etter.
Om det er rester igjen kan det varmes i ovnen eller litt i microen til lunsj dagen etter.