Pizza med grønn pesto og kylling

Det å variere med fyll på pizza syntes vi er veldig greit. Da får vi brukt opp rester og det blir ofte ulik smak fra gang til gang. Jeg bruker mye av de samme ingrediensene uansett hvordan pizza jeg lager. Det som går igjen er løk, tomat, sjampinjong, gulost og mozzarella, for det har jeg stort sett alltid i kjøleskapet. 


Denne pizzaen er ferdigbunn

Smør grønn pesto på bunnen 

Fyll;
Løk 
Sjampinjong
Mais 
Kyllingfilet 
Bacon 

Gulost 
Tomat
Mozzarella 

Krydder;
Oregano
Timian 
Nykverna pepper 

På denne pizzaen ble det både kylling og bacon, fordi det var lite kylling igjen og bacon hadde jeg i fryseren. Vi har alltid tomat på toppen av gulosten, for den blir veldig varm når den blir stekt, og da er det greit å se hvor tomaten er på stykket. 

For detaljert fremgangsmåte kan du se;
Pizza med grønn pesto og seranoskinke
Pizza à la Lillian


Kommentarer