Det å variere med fyll på pizza syntes vi er veldig greit. Da får vi brukt opp rester og det blir ofte ulik smak fra gang til gang. Jeg bruker mye av de samme ingrediensene uansett hvordan pizza jeg lager. Det som går igjen er løk, tomat, sjampinjong, gulost og mozzarella, for det har jeg stort sett alltid i kjøleskapet.
Denne pizzaen er ferdigbunn
Smør grønn pesto på bunnen
Fyll;
Løk
Sjampinjong
Mais
Mais
Kyllingfilet
Bacon
Gulost
Tomat
Mozzarella
Krydder;
Oregano
Timian
Nykverna pepper
På denne pizzaen ble det både kylling og bacon, fordi det var lite kylling igjen og bacon hadde jeg i fryseren. Vi har alltid tomat på toppen av gulosten, for den blir veldig varm når den blir stekt, og da er det greit å se hvor tomaten er på stykket.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.