Når vi var i Italia spiste jeg mye forskjellig pasta. Det er alltid spennende å spise mat i andre land, og få forslag til nye retter en kan prøve hjemme. Det som var uvant var at det var mye pasta, lite saus og kjøtt eller grønnsaker. Jeg har tenkt å utvide og ikke bare lage de få rettene med pasta jeg har gjort til nå. Når jeg lagde Carbonara første gang fant jeg en oppskrifter, men som vanlig lagde jeg den på min måte.
3 (4) personer
Jeg regner ca 100 gram spagetti pr person
Velg din favoritt og kok opp som beskrevet på pakken
200- 250 gram bacon i terninger
1 løk, hakket
2 - 3 sjampinjong, i biter
Stek bacon uten smør i stekepannen, tilsett løk og sjampinjong
4 egg
5 ss matfløte
2 ss raspet parmesan
1/ 4 ts nykvernet pepper
Alt blandes sammen
Når spagettien er kokt ferdig hell av vannet og sett den tilbake på platen på svak varme, tilsett bacon, løk og sjampinjong, og tilslutt eggeblandingen. Rør rundt.
Server med revet paremsan og gjerne litt oregano.
Kommentarer
Legg inn en kommentar
Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.