Spekeskinke med salat, potetsalt og eggerøre

Når jeg har lyst på noe annet til lunsj enn brødskiver, lager jeg litt forskjellig. Denne retten her er god til lunsj eller middag en varm sommerdag. Enkel å lage, og alt kan gjøres ferdig i forkant. Jeg har brukt spekeskinke, men det går an å bruke annen spekemat til denne retten.


Først lagde jeg potetsalat; (slump) 
1/ 4 pk majones
2 - 3 ss lettrømme 
4 suragurker, i biter
litt sukker
litt sitronsaus
smak til med salt og hvit pepper
Bland alt sammen

Tilsett; 
2 - 3 poteter i biter 
Gressløk 

Sett potetsalaten kaldt

Lag eggerøre; oppskrift Eggerøre 

Kutt opp salat, her har jeg brukt; 
Issalat
Ruccola 
Tomat

Ha salaten på asjetten, legg på noen skiver med spekeskinke, litt potetsalat og eggerøre

Kan serveres med brød, baguetter, flatbrød eller hva du måtte ønske 
Dressing etter ønske