Når jeg har lyst på noe annet til lunsj enn brødskiver, lager jeg litt forskjellig. Denne retten her er god til lunsj eller middag en varm sommerdag. Enkel å lage, og alt kan gjøres ferdig i forkant. Jeg har brukt spekeskinke, men det går an å bruke annen spekemat til denne retten.
Først lagde jeg potetsalat; (slump)
1/ 4 pk majones
2 - 3 ss lettrømme
4 suragurker, i biter
litt sukker
litt sitronsaus
smak til med salt og hvit pepper
Bland alt sammen
Tilsett;
2 - 3 poteter i biter
Gressløk
Sett potetsalaten kaldt
Lag eggerøre; oppskrift Eggerøre
Kutt opp salat, her har jeg brukt;
Issalat
Ruccola
Tomat
Ha salaten på asjetten, legg på noen skiver med spekeskinke, litt potetsalat og eggerøre
Kan serveres med brød, baguetter, flatbrød eller hva du måtte ønske
Dressing etter ønske