Noen ganger har jeg spist nydelige langganger i Sverige. Det har vært med forskjellige typer fisk, skalldyr, kaviar, med mer. Jeg hadde planer å lage langgang til lunsj i dag, men da fikk jeg ikke tak i annet enn minibaguetter. Jeg brukte det jeg fikk tak i, så det ble en enkel versjon av en langgang. Når du skal lage dette er det bare å bruke fantasien og sette sammen av fisk, skalldyr og kaviar.
2 porsjoner
Jeg regner ca 800 gr frosne reker
Det blir ca 250 gram ferdig skrellede
Stek baguettene som det står på pakka, avkjølte
Del de i to, og smør på smør
Legg på chrispisalat i begge ender
Ha på;
Reker på hver ende
Røkt ørret i midtenPyntet med sitron og dill
Dressing;
Litt crème fraîche
Litt majones
Et hvitløkfedd finhakket
Litt sitronsaft
Krydre med pepper og hvitløk