Mini langgang med reker og ørret

Noen ganger har jeg spist nydelige langganger i Sverige. Det har vært med forskjellige typer fisk, skalldyr, kaviar, med mer. Jeg hadde planer å lage langgang til lunsj i dag, men da fikk jeg ikke tak i annet enn minibaguetter. Jeg brukte det jeg fikk tak i, så det ble en enkel versjon av en langgang. Når du skal lage dette er det bare å bruke fantasien og sette sammen av fisk, skalldyr og kaviar.


2 porsjoner 

Jeg regner ca 800 gr frosne reker
Det blir ca 250 gram ferdig skrellede

Stek baguettene som det står på pakka, avkjølte

Del de i to, og smør på smør

Legg på chrispisalat i begge ender

Ha på;
Reker på hver ende
Røkt ørret i midten

Pyntet med sitron og dill

Dressing; 
Litt crème fraîche
Litt majones
Et hvitløkfedd finhakket
Litt sitronsaft
Krydre med pepper og hvitløk

Røkt ørret / laks etter valg, her er av mine favoritter