Rekekabaret blir aller best når jeg lager den selv, for da får jeg akkurat det jeg vil ha i. Den er rask å lage, og passer godt til koldtbord eller ander anledninger du ønsker noe godt på brødskiva.
Hvite asparges stenger
2- 3 hardkokte egg
1 til 2 bokser reker
1/2 fiskepudding delt i terninger
ca 1/4 pose amerikansk blanding , frossen
1 pakke lys buljong aspik gelé (lag denne før det andre, så den blir litt avkjølt )
Asparges stengene rundt formen
1/2 egg i bunnen
Reker
Et lag med grønnsaker
Et lag med fiskepudding
Egg i båter langs kanten
Hell over den avkjølte aspik geleen, settes i kjøleskap til geleen er stivnet, gjerne natten over
Snu aspiken over på et fat
Pynte gjerne med reker
Til selskap eller koldtbord legger jeg på mer reker, asparges og pynter med dill
Enkel remulade saus;
1 pk remulade
ha i 3 - 4 ss Kremfløte eller matfløte (til den tykkelsen du ønsker)
Bland og la stå kaldt frem til servering