Rekekabaret / Aspik

Rekekabaret blir aller best når jeg lager den selv, for da får jeg akkurat det jeg vil ha i. Den er rask å lage, og passer godt til koldtbord eller ander anledninger du ønsker noe godt på brødskiva. 


Hvite asparges stenger 
2- 3 hardkokte egg
1 til 2 bokser reker 
1/2 fiskepudding delt i terninger
ca 1/4 pose amerikansk blanding , frossen
1 pakke lys buljong aspik gelé (lag denne før det andre, så den blir litt avkjølt )

Fremgangsmåte;
Asparges stengene rundt formen
1/2 egg i bunnen
Reker

Et lag med grønnsaker 


 Et lag med fiskepudding

Egg i båter langs kanten

Nytt lag med reker, fiskepudding og amerikansk blanding

Avslutt med reker på toppen

Hell over den avkjølte aspik geleen, settes i kjøleskap til geleen er stivnet, gjerne natten over

Snu aspiken over på et fat 

Pynte gjerne med reker

Til selskap eller koldtbord legger jeg på mer reker, asparges og pynter med dill

Til Aspiken smaker det godt med remulade saus

Enkel remulade saus;
1 pk remulade
ha i 3 - 4 ss Kremfløte eller matfløte (til den tykkelsen du ønsker)
Bland og la stå kaldt frem til servering