Jeg begynte å lage denne retter for for mange år siden for å variere med hva jeg lagde av kjøttdeig og karbonadedeig. Til hakkebiff varierer jeg med tilbehø, og burker salat eller grønnsaker, poteter etter valg, stekt løk, stekt sjampinjong og saus. Jeg bruker som regel tilbehør ut ifra hva jeg har.
500 gram karbonadedeig/kjøttdeig
Salt
Pepper
Bank ut karbonadedeigen så den blir flat og firkantet, krydre med salt og pepper. Del opp i biter.
Brun margarin i stekepanna og ha i hakkebiffene
Klem på hakkebiffene, når væsken som kommer ut er klar er de ferdige. Jeg steker noen av gangen, og så har jeg alle tilbake i pannen hvor jeg lar de ligge å ettersteke.
Serverte med stekt løk, béarnaisesaus, pommes frites og salat.
Til hakkebiff smaker det godt med stekt sopp, du kan bytte ut salt med grønnsaker. Jeg har brukt kokte poteter, fløtegratinerte, båtpoteter eller chips til denne retten.