Sommerkoteletter med tilbehør à la Lillian

Vi kjøpte bålpanna rett etter at vi kjøpte hytta, og vi har lagd forskjellig mat ute. Jeg tester stadig ut nye retter jeg kan lage. Noe av dette lagde jeg inne og tok over i former som jeg satt på bålpanna rett før vi skulle spise. Det er alltid koselig å lage mat ute, og maten smaker veldig godt når den kan nytes ute.



2 porsjoner 

2 - 4 koteletter avhengig av størrelse 
Marineres 


I dag brukte jeg; olje, Worcestersaus, pepper og Toscanakrydder. Sommerkoteletter trenger ikke saltes, de er salte nok. 

La kotelettene ligge i marinaden  noen timer

Tips; jeg kjøper zipp poser, da kan kotelettene ligge på benken når de tines, uten at det kommer fluer på de. Så er det bare å helle marinaden  opp i posen, og legge rett i kjøleskap. 

Dagens tilbehør; (jeg bruker det jeg har) 

Bacon terninger ca 100 gram
10 skiver sylteagurker, i biter 
1 løk, finhakket 
Litt rødløk 

Stek bacon først uten smør

Ha i;
Sylteagurkene
Løken 
Litt smør  

Krydre med salt, pepper og timian

Server med med salat, valgfrie poteter og saus. I dag valgte jeg fløtegratinerte poteter, bearnaisesaus og salat .
I salaten er det isbergsalat, tomat, agurk, rødløk og fetaost. 

Vi satt ute og spiste, og som vanlig smaker maten ekstra godt når vi spiser ute :)