Jeg bruker vestlandslefser og deler de i 3 - 4 stykker, til koldtbord regner jeg en til hver person, pluss noen ekstra. Denne hender det jeg lager som en enkel forrett.
Vestlandslefsene fuktes og legges i plastfolie og pakkes inn i opptørkerhåndkle, i ca 30 min.
I mellomtiden bland sammen ;
Snøfrisk med dill ( du kan bruke vanlig snøfrisk og ha i litt finhakket dill)
2 ss lettrømme
Litt sitronsaft
Smak til med evnt litt salt og pepper (sitronpepper)
I mellomtiden bland sammen ;
Snøfrisk med dill ( du kan bruke vanlig snøfrisk og ha i litt finhakket dill)
2 ss lettrømme
Litt sitronsaft
Smak til med evnt litt salt og pepper (sitronpepper)
Når lefsene er klarer
Smøre kremen utover lefsene ( ikke helt ut i kanten)
Legg på røkt ørret eller røkt laks
Skråskjær lefsene i 3 - 4 biter pr lefse
Pyntes med dill