Jeg fante denne oppskriften i et hefte, men har gjort litt om på den. Denne suppen syntes jeg passer godt når jeg skal ha en forrett, og jeg lager den også hvis jeg har ørret/ laks jeg skulle ha brukt opp.
1 ss olivenolje has i kjele
Tilsett;
2 sjalottløk, finhakkes
2 fedd hvitløk, finhakkes
La det bli mykt
Ha så i ;
2 aspargesbokser med kraften, moses med stavmikser (jeg bruker små bokser)
8 dl melk
1 dl kremfløte
La det koke i ca 15 min
Smak til med
1/ 2 ts Salt
Saften av 1/2 Sitron
Skjær ørretfileten (laks) i tynne skiver
Tilsett
Salt
Pepper
Fordel ørretskivene i en dyp tallerken
Hell på suppenPyntes med dill
Her kan du velge røkt ørret eller laks, ørretfilet eller laksefilet, bare å prøve seg frem.
Salma laksen kan også brukes i denne suppen