Omelett med bacon, løk, sjampinjong og Chorizo

Når jeg lager omelett bruker jeg rester eller det jeg har. Omelettene jeg lager blir sjelden like. Jeg varierer med krydder og urter, og har omeletten i ovnen eller bare lar den stå på svak varme på plata


Her har jeg brukt;
Bacon 
Løk
Sjampinjong
Chorizo pølse                    

Har først baconet litt i stekepannen (uten smør) tilsetter løk og sjampinjong

Bland; 
6 - 8 egg ( jeg regner 2 egg pr person, men lager ofte større porsjoner som her for å ha til matpakka dagen etter) 
3 - 4 ss matføte eller vann (jeg bruker ca 1/2 ss væske pr egg
Salt og pepper 

Hell så dette over i stekepannen, ha i litt smør før du tilsetter eggerøren                          
                

Etter at du hatt i røren tilsetter chorizo 

Rør rundt, dryss over gressløk, la stå på platen til den så vidt har satt seg

Sett omeletten i stekeovnen 200 grader i ca 10 min, legg over aluminiumfolie eller lokk
                              

Rett før omeletten er ferdig, dryss over reven gul ost  
                            

Jeg serverer omeletten med brød, tomat, løk eller salat