Kremet grønnsaksuppe med kjøttboller

Noen ganger passer det godt med noe mer enn bare suppe, og kjøttboller smaker godt i kremet grønnsaksuppe.  Jeg lager denne suppen av det jeg har av grønnsaker og det jeg syntes passer til. Ofte lager jeg suppe isteden for å kaste grønnsaker. 


3 - 4 porsjoner

Jeg bruker det jeg hadde av grønnsaker i denne ble det;
Gulrøtter
Poteter 
Løk 

Ha 1.5 liter grønnsaksbuljong (4 - 5 terninger) i kjelen. Tilsett grønnsakene.

La de få koke til grønnsakene har blitt møre, smak til med salt, pepper, og timian. Tilsett maisennajevner og fløte.

Ha i kjøttbollen og la de koke i ca 10 min.

Kjøttboller;
250 gr. karbonadedeig
1 egg
Fetaost , ca 10 små terninger som jeg moset med gaffel, ta med evnt væsken
Salt
Pepper
Timian

Server med flatbrød, brød eller baugetter